Informatie voor werkgevers

Informatie voor werkgevers

Over Werken in de ETD

WerkenindeETD.nl is een initiatief van OFED, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de elektrotechnische detailhandel, in samenwerking met ondernemersorganisatie Techniek Nederland en werknemersorganisaties FNV en CNV Vakmensen. Hiermee hopen wij werkgevers te helpen met het vervullen van hun vacatures. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat maar liefst 66% van alle bedrijven in de ETD te maken heeft met openstaande vacatures. Tijd dus om de ETD wat meer in de aandacht te brengen. Deze site is onderdeel van een wat uitgebreidere campagne in social media en op de winkelvloer.

Heeft u zelf vacatures? Dan kunt u deze plaatsen op onze vacaturepagina door onderstaand formulier in te vullen. Na een korte check worden deze dan op deze site geplaatst.

De informatie op deze site is met zorg samengesteld. Mocht u onjuiste of ongewenste informatie vinden op deze site, neemt u dan contact op met Naam Achternaam.

Materialen

Binnenkort kunt u hier materialen downloaden voor uw eigen personeelswerving. Denk aan posters, banners en folders, zoals onderstaande wervingsfolder.

Voer hier uw vacature in!

Heeft u een vacature in uw onderneming? Voer hem dan hieronder in en wij zetten hem (na een kleine check) voor u online!

"*" indicates required fields

Gegevens van degene die invoert

De gegevens hieronder worden niet zichtbaar in de vacature, maar dienen voor contact met OFED / Werken in de ETD
Uw e-mailadres*

De vacature

De velden hieronder bepalen wat op de site te zien is
Beschrijf kort wat de functie inhoudt, hoeveel uur en voor welke vestiging. Maximaal 200 karakters
Beschrijf hier uitgebreid wat de functie inhoudt, voor welke vestiging deze is, hoeveel uur en alle andere relevante informatie. Vergeet niet aan te geven wat u te bieden heeft, want goed personeel is schaars!
Beschrijf hier aan welke eisen de kandidaat moet voldoen.
Hoe moet een kandidaat reageren?
Adres en andere contactinformatie
Logo
Upload uw logo
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.